Om oss

Larabot.se är en lösning stött av Innovasjon Norge som ger tillgång till artificiell intelligens (AI) speciellt utformad för elever och lärare i skolan. Tjänsten är utformad och utvecklad med fokus på sekretess och säkerhet. Elever och lärare kan genom tjänsten föra interaktiva samtal med AI via en mängd anpassade chattrobotar.

Vem levererar tjänsten?

Tjänsten levereras av Midgard AI AS (org.nr NO 932 739 798), ett startup företag som utvecklar och levererar digitala tjänster för utbildningssektorn som drar nytta av kraften i artificiell intelligens. Vi arbetar nu med nya användningsområden för AI i skolan och välkomnar er att kontakta oss för ett samtal, bli en testskola eller komma med idéer och input.

Vill du att din skola ska vara en testskola?

Kontakta oss om du vill visa ditt intresse för att din skola kan vara med i en test. Vi kommer då att arbeta nära skolan för att vidareutveckla och anpassa tjänsten baserat på användarnas behov och idéer. Anmäl ditt intresse till kontakt@larabot.se.

Riktlinjer för användning av tjänsten

Det är lärarna och skolan som ansvarar för att försäkra att riktlinjerna följs.

För mer information läs våra Användarvillkor.

Integritetspolicy

Vi lägger stor vikt vid personlig integritet och i vår integritetspolicy kan du läsa om hur vi behandlar data. Vi har gjort en kort sammanställning nedan med särskilt fokus på hur vi hanterar sekretess med tanke på användning av artificiell intelligens.

För mer information, se vår integritetspolicy.

Kontakta oss om ni vill underteckna vårt datahanteringsavtal (DPA).

Användarinriktad utveckling

Vi är här för er och vi vill arbeta nära er som använder tjänsten för att göra den bättre. Vi välkomnar alla feedback, input och frågor.

Tveka inte att kontakta oss på kontakt@larabot.se.