Var med i pilotprojektet

Vi inbjuder nu ett urval av kommuner och skolor att delta i ett pilotsamarbete med Larabot.se. Stöd utvecklingen av Larabot.se och få full tillgång till Larabot för din kommun/din skola.

Lite om Larabot.se

Larabot.se är en digital tjänst och lärande resurs där elever och lärare kan utforska, lära och skapa med artificiell intelligens. Tjänsten är designad och utvecklad med tanke på säker och trygg användning som skyddar personlig integritet och säkerhet. Vi stöds av Innovation Norway och är deltagare i ett program från statligt stödda Smart Innovation Norway. Vi är också i dialog om att ansluta oss till ett forskningsprojekt för AI i skola och undervisning.

Pilot med Larabot

Syftet med piloteringen är att ni får erbjuda och pilotera ett verktyg för elever och lärare vid skolorna i kommunen. Ni får också vara med och stödja och påverka vidareutvecklingen av tjänsten. Vi får vidareutveckla tjänsten baserat på återkopplingar.

Vill ni vara med?

Vi tar gärna ett samtal på telefon eller ordnar ett möte där vi kan presentera Larabot.se och berätta mer om pilotprojektet. Pilotprojektet startar från skolstart, men det är möjligt att delta tidigare om man vill.

Kontakta oss på kontakt@larabot.se om ni är intresserade.